Magnolia Coffee & Bakery

Tietoa yrityksestä

Tältä sivulta löydät lisää tietoa yrityksestämme.

Ota yhteyttä

  • Aukioloajat
  • arkisin 9-20
  • la 10-18, su 12-16
Yhteyslomake

Magnolian tarina

Ainutlaatuisia herkkuja ainutlaatuisessa miljöössä

Magnolia Coffee & Bakery on oululainen kahvila, jossa tarjoillaan herkullisia, ravintorikkaammin tuotettuja makeita ja suolaisia kahvilatuotteita. Valmistamme kaikki tuotteemme alusta asti rakkaudella paikan päällä laadukkaista raaka-aineista. Tuotteitamme voi nauttia kahvilassamme Pekurin Patiolla.

Magnolia Coffee & Bakery syntyi siitä ajatuksesta, että jokainen ihminen saisi nauttia kahvilaelämyksestä, voiden silti hyvin. Magnolia Coffee & Bakeryssä panostamme raaka-aineisiin ja niiden ravintorikkauteen, karsimalla pois kokonaan vehnäjauhot ja lisätyt valkoiset sokerit tuotannostamme.

Kahvilan nimeksi valikoitui Magnolia Coffee & Bakery, koska magnoliassa on todella kaunis kukka, ja sen värimaailma lumoaa. Magnolia symboloi kevättä, uuden alkua. Tarinan mukaan muinaisille kiinalaisille magnolia edusti äärimmäistä puhtautta. Koemme tällaisten asioiden yhdistyvän Magnolia Coffee & Bakeryssä ja sen tuotteissa.

Intohimonamme on tuottaa nautinnollisia, pieniä onnellisia hetkiä asiakkaillemme. Lämpimästi tervetuloa viettämään kahvi- ja lounashetkiä elämykselliseen kahvilaympäristöömme!